Over ons:

Welkom bij Boofies; ‘Baby’s first steps!’

Wij staan al jarenlang 24/7 voor u klaar met ons brede assortiment aan hippe, kleurrijke en comfortabele (leren) babyslofjes, loopschoentjes en (regen)laarsjes van bekende kwaliteitsmerken als BABY DUTCH, BABY PAWS, DRUPPIES, OXXY en meer.

Wij streven ernaar om binnen onze internetwinkel onze baby footwear in verschillende stijlen en prijssegmenten aan te bieden. Regelmatig worden er nieuwe artikelen aan onze collectie toegevoegd. Hierbij selecteren wij uiteraard alleen artikelen van de beste kwaliteit.

Uw ‘baby’s first steps!’ zijn ook voor ons uitermate belangrijk voor een goede ontwikkeling! Kwaliteit en service staan bij ons altijd hoog in het vaandel!
Naast Boofies.com en Boofies.nl zijn wij nu ook te vinden via onze websites Regenlaarsjes.com en Leren-babyslofjes.com. Zo proberen wij onze klanten nog beter op maat te bedienen. Bent u op zoek naar een leuk kraamcadeau? U kunt bij ons terecht! Naast baby-footwear hebben wij nog meer moois te bieden. Heeft u onze mooie speenkoorden van Baby-Dutch al bewonderd? Kijkt u gerust eens rond en geniet van al het moois binnen onze internetwinkel.

Bij vragen/opmerkingen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Veel winkelplezier en graag tot ziens!

 

 

 

0